Jste zde: unipetroldoprava.cz > CZ > Média > Tiskové zprávy > Informace o rozdělení odštěpením společnosti Unipetrol Doprava
velikost písmen:AAA

Informace o rozdělení odštěpením společnosti Unipetrol Doprava

20-03-2015

Jednatelé společnosti UNIPETROL RPA oznamují, že do sbírky listin obchodního rejstříku vedené pro společnost UNIPETROL RPA Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 24430, byl uložen projekt rozdělení odštěpením společnosti UNIPETROL DOPRAVA, jako rozdělované společnosti, do společnosti UNIPETROL RPA, jako nástupnické společnosti, při které v souladu s § 244 odst. 2 ZOP nedojde k zániku společnosti UNIPETROL DOPRAVA, avšak vymezená část jejího jmění přejde na společnost UNIPETROL RPA, která ohledně této vymezené části jmění vstoupí do postavení právního nástupce společnosti UNIPETROL DOPRAVA, a k níž má dojít na základě projektu rozdělení odštěpením vyhotoveného dne 19.3.2015 statutárními orgány společností UNIPETROL RPA a UNIPETROL DOPRAVA.
Jednatelé společnosti UNIPETROL DOPRAVA oznamují, že Projekt Rozdělení odštěpením byl uložen do sbírky listin obchodního rejstříku vedené pro společnost UNIPETROL DOPRAVA Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 24274.
Více v přiložených dokumentech: